Daglig leder i Salgard - Bård Worum og daglig leder, grunder og eier Arne Dalland i NWP. Foto: Salgard.

Salgard lisensierer nå ut SalGard beskyttelsenett til NWP Havbruk

- Salgard har inngått lisensavtale med NWP Havbruk, der vi skal vise at Norsk produksjon er best på både kvalitet, kapasitet, pris - og nærhet til markedet, sier daglig leder Bård Worum i Salgard.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi i Salgard har ønsket å heve både produktkvalitet og tilgjengelighet i markedet til et nytt nivå og er overbevist om at et samarbeid med NWP AS var rette vei å gå. At vi nå har fått til et samarbeid der NWP overtar produksjon, markedsføring og salg av produktet blir veldig spennende.

Sterkere skjørt

Hos NWP Havbruk er det ikke mindre begeistring for avtalen. 

- Dette er en milepæl og veldig strategisk viktig for NWP AS som nå blir en komplett leverandør av luseskjørt både tette og permable skjørt. Vi flytter produksjonen som Salgard har hatt i Kina til Norge og vi får full kontroll på kvalitet og produksjon selv. Vi skal ta det beste med planktonduken og luseskjørt med gjennomstrømning og oppgradere Salgard skjørtet med kjente NWP kvaliteter. Både på styrke og praktiske detaljer. Kort sagt et langt sterkere skjørt til en langt bedre markedspris, sier daglig leder Arne Dalland i NWP.

NWP er fra før av kjent for å levere produkter som luseskjørt og ferksvannsbasseng til kvalitet og priser som konkurrerer med lavkostland, og har de siste årene blitt markedsleder i segmentet.

Med et samarbeid - der NWP overtar produksjon og markedsføring av Salgard sitt gjennomstrømningsskjørt, vil NWP kunne tilby markedet et komplett utvalg av luseskjørt – tilpasset geografiske og økologiske forhold hos den enkelte kunde.

Selskapet slapp også i mars nyheten om at det har startet byggingen av en helt ny produksjonsfabrikk med unike produksjonslinjer som nå også vil komme Salgard skjørtet til gode, melder de.