Trygve Poppe har begynt i Pharmaq Analytic. F.v. Daglig leder Siri Vike, Trygve Poppe og histologisjef Renate Johansen.
Trygve Poppe har begynt i Pharmaq Analytic. F.v. Daglig leder Siri Vike, Trygve Poppe og histologisjef Renate Johansen.

Trygve Poppe begynner i Pharmaq Analytiq

Etter mange år som professor ved Norges Veterinærhøyskole har nå Dr. Trygve Poppe startet som ekspertrådgiver hos Pharmaq Analytiq.

Publisert

Poppe er spesielt godt kjent for sin gode undervisning av fiskehelsekandidater og veterinærstudenter, og har også gitt ut flere bøker innen fiskehelse.

- En økende mengde oppdrag innen histologi gjør at Pharmaq Analytiq nå utvider histologistaben, og Poppe skal primært jobbe innen dette fagfeltet med fokus på utfordrende og spesiell sykdomsutfordringer, skriver selskapet i en pressemelding.

- Det blir meget spennende å ta fatt på nye utfordringer, og jeg håper å kunne bidra til å løse helseutfordringer i næringen, sier Poppe.

Siri Vike, daglig leder i Pharmaq Analytiq, er strålende fornøyd med å kunne ønske Poppe velkommen på laget.

- Vi gleder oss veldig til å få Trygve med på laget med hans brede erfaring fra forbyggende fiskehelse og forbedring av fiskevelferd. Hans kompetanse blir et godt supplement til resten av teamet i Analytiq, sier Vike.

Poppe startet formelt hos Pharmaq Analytiq 13.sept 2016 og er allerede godt i gang med tolkning av innsendte histologisaker.