Martinsen blir ny administrerende direktør i Pharmaq

Pharmaq har valgt Bernt Martinsen som ny administrerende direktør. Bernt starter i sin nye stilling 1. november 2021 med hovedarbeidsplass i Oslo. 

Publisert

Ny administrerende direktør vil videreføre arbeidet med å utvikle og levere fiskehelseløsninger til oppdrettsnæringen. 

 – Med Bernt Martinsens forretningsforståelse, kunnskap om markeder og organisasjonen kombinert med hans formelle bakgrunn som veterinær, er vi sikre på at han vil ivareta kundene og organisasjonen på en best mulig måte, sier Glenn David, Zoetis Executive Vice President and Group President, International Operations, Aquaculture, BioDevices and Pet Insurance. 

Bernt er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole og har mer enn 25 års erfaring fra arbeid innen fiskehelse. Han har også en PhD i farmakologi på fiskesykdomsterapi til oppdrettsfisk. Han er anerkjent for sin kunnskapsekspertise og sitt kundefokus og har gjennom hele sin karriere vært opptatt av å fremme god fiskehelse – og velferd. I sin yrkeskarriere har han hatt ulike roller innen FoU, klinisk utprøving og salg. 

- Det er med stor ydmykhet og entusiasme jeg nå trer inn i en ny rolle i PHARMAQ og sammen med et sterkt team og dedikerte kolleger vil vi fortsette å jobbe tett med kundene for å forstå deres behov og bringe innovative løsninger til oppdrettsnæringen, forteller Bernt Martinsen.