Foto: Pharmaq.

PHARMAQ endrer ledergruppen

Flere eksisterende medarbeidere får nye oppgaver i PHARMAQs ledergruppe.

Publisert Sist oppdatert

PHARMAQ har gjennomført flere endringer i ansvarsområder på ledernivå. Sentrale ressurser med fotfeste i Norge får med endringene nye ansvarsområder, opplyser selskapet i en pressemelding. 

- Endringene er et resultat av en lengre prosess der vi sammen har sett på hvordan vi best kan utvikle våre egne medarbeidere,sier Senior Vice President, Bernt Martinsen i PHARMAQ som er en del av Zoetis.

  • Trine Vatle går over i en nyopprettet stilling som «Director Strategy and Operations».
  • Marie Egenberg tar rollen som «Business Unit Director Salmon Europe and Global Marketing».
Trine Vatle 
  • Nils Steine får et utvidet ansvar som “Business Unit Director Global accounts, Canada and non-salmonid markets”.
  • Simen Kristoffersen er utnevnt til «Direktør for akvakultur FoU».

Trine Vatle starter i en nyopprettet stilling som «Director Strategy and Operations» og kommer fra rollen som finansdirektør i PHARMAQ som hun har hatt siden 2015.

Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet 14 år som revisor og finansiell rådgiver før hun begynte i PHARMAQ i 2014.

I rollen som finansdirektør har hun hatt det overordnede ansvaret for finans i PHARMAQ globalt.

Marie Egenberg

Marie Egenberg er utdannet Fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen. Hun startet i PHARMAQ i 2007 med ansvar for salg og teknisk oppfølging av definerte kunder.

Hun har de siste 5 årene ledet det norske tekniske salgsteamet med ansvar for salg, markedsføring og teknisk oppfølging av PHARMAQ og PHARMAQ Analytiq produkter i Norge og i Norden. 

Hun er utnevnt til «Business Unit Director Salmon Europe and Global Marketing».

Nils O. Steine tar rollen som “Business Unit Director Global accounts, Canada and non-salmonid markets”. 

Nils O. Steine

Nils er uteksaminert som Cand Scient/M.Sc Aqua Medicine fra universitetet i Bergen og har bred erfaring fra akvakulturnæringen etter å ha jobbet der i mer enn 25 år. Han startet sin karriere i fiskehelsetjenester for lakseoppdrettere i Nord-Norge, før han flyttet til Maine, USA og Canada.

Fra 2008 har Nils vært tilbake i Norge hatt et spesielt ansvar for Canada og støttet våre internasjonale virksomheter.

Simen Kristoffersen 

Simen Kristoffersen er utnevnt til «Direktør for akvakultur FoU». Han har en doktorgrad i molekylær mikrobiologi fra Universitetet i Oslo, og i 2011 ble han ansatt i PHARMAQ. 

Han har jobbet i ulike deler av selskapet som forsker og prosjektleder. Simen var sentral i utviklingen av den første levende laksevaksinen til Chile, Alpha Ject LiVac SRS, han har også jobbet med utviklingsprosjekter knyttet til av produksjonsprosesser og etableringen av virusantigenfabrikken på Kløfta.

Han ha de siste årene jobbet tett med den globale akvakulturporteføljen til PHARMAQ.