Foran fra venstre HR- og kommunikasjonsdirektør Lucie Katrine Eidem, CFO Svein Vestermo, CCO & Strategy Nina Olufsen, CSO Hanne Digre og CEO Geir Myklebust.

ScaleAQ restrukturerer seg for videre vekst

I kjølvannet av ScaleAQ sitt oppkjøp av Maskon i februar har selskapet gjort strukturelle grep som skal legge til rette for videre vekst, ved å opprette fem selvstendige divisjoner med søkelys på kundetilfredshet og bærekraftig presisjonsoppdrett.

Fem forretningsområder

ScaleAQ Group består nå av ScaleAQ Seabased, ScaleAQ Software, ScaleAQ Chile, Moen Marin og Maskon. ScaleAQ Group er et internasjonalt konsern innen havbruk som leverer innovasjon, teknologi og utstyr til kunder globalt.

Konsernet sier de skal være med å skape fremtidens bærekraftige akvakultur ved å bidra til vekst i næringen, optimalisere produksjonsmetoder og oppgradere industrien. ScaleAQ Group har 900 ansatte fordelt på lokasjoner i Norge, Skottland, Island, Canada, Tasmania, Chile, Polen og Vietnam.

- Med denne restruktureringen er vi rigget og trimmet for å skape både utvikling og bærekraftig innovasjon i den internasjonale havbruksnæringen. Med våre fem divisjoner er ScaleAQ Group blitt en profesjonalisert og helhetlig verdikjede som skal supportere næringen med løsninger for fremtidens bærekraftige havbruk, sier CEO Geir Myklebust i en pressemelding.

Ledelsen til ScaleAQ Group består av CEO Geir Myklebust, CFO Svein Vestermo, CSO Hanne Digre, CCO & Strategy Nina Olufsen, og HR- og kommunikasjonsdirektør Lucie Katrine Eidem.

Finans, HMS, HR, kommunikasjon, forretningsutvikling, bærekraft og innovasjon er funksjoner som ligger i ScaleAQ Group som skal supportere selskapets fem divisjoner. De fem ulike divisjonene får da et spisset fokus på sine marked og sine kunder, med profesjonalisert support på fellestjenester fra ScaleAQ Group.

- Vi har en kompetent og bred kompetanse i lederteamet til ScaleAQ Group. Med en stor andel av kvinner i vår ledelse vil jeg også si at vi har et unikt konkurransefortrinn i vår bransje, avslutter Myklebust.