Jørgen Grimstad Wisløff er ny i Spillfree Analytics.

Han er ny AI-ingeniør i Spillfree

Denne uken startet Jørgen Grimstad Wisløff i Spillfree Analytics. Han er ansatt som AI-Ingeniør, og fullførte nylig en mastergrad i Kybernetikk og Robotikk med spesialisering i Fiskeri- og Havbrukskybernetikk ved NTNU.

Publisert

Det opplyser selskapet i en pressemelding onsdag.

I løpet av det siste året har han skrevet masteroppgave i samarbeid med Spillfree, hvor han har utviklet et autonomt system som kan detektere og følge spiseaktiviteten hos laks. Jørgen sier at oppgaven har gitt han verdifull innsikt i teknologiske løsninger og oppdrettsbransjens behov, noe han tar med seg inn i rollen i Spillfree.

Jørgen skal jobbe med å utvikle samt implementere nye AI algoritmer og har ansvar for å utvikle AI-teamet i Spillfree, noe som innebærer å etablere kontakten med ulike AI-miljøer. Fremover skal han fokusere på å styrke samarbeidet med ulike miljøer innenfor oppdrett og AI, samt bidra til utviklingen av AI-teknologier for oppdrettsnæringen. 

- Jørgen er spesielt interessert i å utvikle løsninger som forbedrer effektiviteten og bærekraften i oppdrettsprosesser og ser frem til å jobbe for å oppnå dette, skriver selskapet i meldingen.