Andreas Moe blir ny driftsdirektør for brønnbåt i Frøy.
Andreas Moe blir ny driftsdirektør for brønnbåt i Frøy.

Har gått gradene fra kadett til direktør

Fra årsskiftet blir Andreas Moe ny driftsdirektør for brønnbåt i Frøy ASA. Han tar over for Oddleif Wigdahl som blir administrerende direktør i Moen Ship Management.

- Dette ser jeg fram til. Vi jobber med ei næring og i en organisasjon som jeg synes er svært spennende og som jeg har lyst til å bidra med å videreutvikle, forteller Andreas Moe.

Moe har ti år med erfaring i Frøy og har gått hele veien fra dekk til ledergruppen. Han begynte om bord i en båt i Norsk fisketransport, som i dag er en del av Frøy, i 2012. Her gikk han gradene fra kadett til kaptein, før han i 2018 gikk i land og ble en del av ledelsen i NTS Management. Det siste året har han vært Konsernleder Kvalitet i Frøy.

Administrerende direktør Tonje Foss er glad for å få en med Moes erfaring og nettverk som ny driftsdirektør.

- Andreas tar med seg en erfaring og kompetanse som er svært viktig i jobben som driftsdirektør Han har tidligere vist gode lederegenskaper og har en imponerende faglig innsikt.

- Vi har i dag flere fast ansatte som har startet karrieren i Frøy som lærling eller kadett, og som siden har tatt gradene til lederstillinger om bord i båtene. Andreas viser at man også kan gjøre en karriere videre på land hvis man ønsker det, sier Foss.

Andreas Moe vil ha kontorsted ved InnovArena på Rørvik, og tiltrer i sin nye jobb senest ved nyttår.