Leder Ole Troland, nestleder Hanna Bakke-Jensen og styremedlem Tasha Prestø-He er det nyvalgte styret i Youngfish. Foto: Sjømat Norge/Jan-Erik Indrestrand/Marius Pettersen

Et nytt lag for å ta YoungFish fremover

Etter to år med pandemi og lav aktivitet avholdt YoungFish sin generalforsamling 29. mars 2022. Et nytt styre ble valgt til å lede organisasjonen fremover, hvorav Ole Troland fra Sjømat Norge er valgt som leder, og Hanna Bakke-Jensen fra Norges Fiskarlag er valgt som nestleder.

Publisert Sist oppdatert

Det nye styret er klar for å ta fatt på oppgaven med å skape ny aktivitet i YoungFish etter to år med pandemi.

- Vi er stolte og ydmyke over tilliten vi har fått, og ser virkelig fram til å gi Youngfish en flying start ut av pandemien, sier den nyvalgte styrelederen Ole Troland i en pressemelding. 

Han ble valgt til leder for to år, og jobber som rådgiver hos Sjømat Norge. Troland er utdannet som fiskerikandidat ved Norges Fiskerihøyskole i Tromsø.

Hanna Bakke-Jensen ble valgt for nestleder i ett år. Hun jobber som rådgiver i Norges Fiskarlag. Hun har master i organisasjon og ledelse fra UiT. Tashe Prestø-He ble valgt til styremedlem for to år. Hun jobber som KAM VAP hos Lerøy Seafood. Hun har master i økonomi og administrasjon fra NHH og ledervitenskap fra Louvain School of Management.

Det øvrige styret består av lokallagslederne til YoungFishs fire lokallag. Disse er Benedicte Been Simensen, leder i YoungFish Vest, Elise Indal Klausen, leder i YoungFish Nord, Thomas Aleksander Hansen, leder i YoungFish Midt og Senad Saric, leder i YoungFish Øst.

Camilla Solheim Nore, Piotr C Wingaard, Ada Christine Haatuft og Teodor Strand-Johansen gikk ut av styret. YoungFish skriver at de ønsker å takke dem for deres engasjement og innsats for organisasjonen.

Om YoungFish

YoungFish er en uavhengig nettverksorganisasjon for unge under 39 som jobber i eller har tilknytning til sjømatnæringen. YoungFish tilbyr en sosial og faglig møteplass på tvers av yrker, selskaper og geografi.

YoungFish ble etablert fordi det manglet en møteplass for unge i sjømatbransjen. Visjonen deres har fra fra dag én vært å samle unge som har interesse og brenner for sjømatnæringen.