Den nye lederen i Ny leder i YoungFish Midt, Hanna Kristie Bakke-Jensen, kommer opprinnelig fra Finnmark og har gjennom flere år vært politisk engasjert. Foto: YoungFish

Ny leder i YoungFish Midt

Youngfish forteller i en melding at de enstemmig har vedtatt Hanna Kristie Bakke-Jensen som ny leder av YoungFish Midt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

De legger til at Bakke-Jensen bor i Trondheim og jobber for Norges Fiskarlag. Opprinnelig kommer hun fra Båtsfjord på kysten av Øst-Finnmark.

Engasjert

Hun har de siste fem årene studert statsvitenskap og organisasjonsteori i Tromsø. I Norges Fiskarlag jobber hun med organisasjonsutvikling, medlemstilbud, verving og kvalitet. Hun har også vært politisk engasjert i flere år og jobbet med organisasjonsbygging, politikkutvikling og lokallagsledelse.

- Jeg vil engasjere meg i Youngfish fordi jeg har lyst til å bygge meg et nettverk innen sjømatnæringen. Jeg er ny i næringen, men har planer om å bli her i mange år fremover. Da trenger jeg et nettverk både innenfor fiskeri og havbruk.

Godt inntrykk

Hun legger til at hun deltok på YoungFish konferansen i januar og fikk et veldig godt inntrykk av organisasjonen.

- Temaene var spennende og menneskene imøtekommende og hyggelige. Jeg er et organisasjonsmenneske og blir alltid motivert av å være aktiv og av å bygge et sosialt nettverk. Jeg er motivert for å skape aktivitet i Youngfish Midt da jeg etter et halvt år i næringen har etterlyst et slikt nettverk for unge i sjømatnæringen i Trondheim, sier den nye lederen.

Frivillig innsats

Styreleder i YoungFish, Carl Johan Sandberg, forteller at de setter stor  på Bakke-Jensen sin interesse for vervet og at de er veldig spent på å se hva hun sammen med lokallagledelsen kan generere av aktivitet for YoungFish sine mange medlemmer i regionen.

- YoungFish drives på frivillig basis og det er ingen ansatte i organisasjonen. Vi er helt avhengig av engasjerte sjømat-entusiaster som Bakke-Jensen og resten av lokallaget for at YoungFish skal kunne tilby den nettverksarenaen vi tilbyr i dag, sier han avslutningsvis.