YounFish har endret sammensetningen på styret. Nye styremedlemmer: Camilla Solheim Nore - Nestleder, Ada Christine Haatuft – Prosjektleder. Avtroppende nestleder i styret: Renate Birgitte Pedersen. Foto: YoungFish

Nye fjes i YoungFish Styret

Det er kommet flere kloke hoder inn i YoungFish styret.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I en pressemelding forteller YoungFish at de har avholdt sitt årlige generalforsamling onsdag 24.04. Møtet ble ledet fra Bergen.

Det ble valgt inn to nye kandidater i styret: Camilla Solheim Nore fra Biomega Group som nestleder og Ada Christine Haatuft fra Cermaq som prosjektleder.

YoungFish har avholdt generalsforsamling og fått nytt styre. Illustrasjon: YoungFish

- Kandidaten innstilt på vervet som nestleder har tidligere besittet vervet som prosjektansvarlig i sentralstyret og var med i oppstarten til YoungFish i 2014, skriver de.

De forteller videre at Solheim Nore har bidratt til å forme organisasjonen slik en kjenner den i dag, og at hun tidligere har vært konstituert som prosjektansvarlig. Videre forteller de at i Haatuft vil fungere godt i rollen som prosjektansvarlig.

- Ada Christine Haatuft har relevant erfaring fra prosjektarbeid i arbeidssammenheng og på frivillig basis gjennom interesseorganisasjoner, forteller de i pressemeldingen.   

 Avsluttningsvis forteller YoungFish de ønsker å takke Renate Pedersen for den gode innsatsen hun har lagt ned for organisasjonen, da hun ikke ønsket å stille til gjenvalg.

- Renate var først med i oppstarten av YoungFish Øst som leder, før hun tok plass som nestleder i styret i 2017. Hun har spilt en sentral rolle i å bygge YoungFish til den organisasjonen vi kjenner i dag, skriver de.