- Vi ser fram til å ønske aktører fra hele den internasjonale havbruksnæringen velkommen til Stavanger i juni 2016, og til den ellevte World Aquaculture Business Conference – AquaVision», sier Steven Rafferty, leder for Skrettings globale lakseoperasjon og medlem av Nutreco Executive Committee

– Vi ser fram til å ønske aktører fra hele den internasjonale havbruksnæringen velkommen

- Aquavision konferansen blir arrangert 13–15 juni neste år, melder Eivind Helland, konferansedirektør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Aquavision er den velrenommerte akvakultur konferansen, som tiltrekker seg et bredt spekter av toppledere fra havbruksnæringen annen hvert år. En fullbooket konferanse i 2014, med mer enn 430 deltakere fra 45 land, viste viktigheten av AquaVision som møteplass, melder arrangøren i en pressemelding.

- Vi ser fram til å ønske aktører fra hele den internasjonale havbruksnæringen velkommen til Stavanger i juni 2016, og til den ellevte World Aquaculture Business Conference – Aquavision», sier Steven Rafferty, leder for Skrettings globale lakseoperasjon og medlem av Nutreco Executive Committee.

Aquavision vil samle et bredt spekter av internasjonale foredragsholdere og gi en fantastisk kombinasjon av informasjon, meningsutveksling og nettverksmuligheter.

  • Hovedtemaene og debattene vil fokusere på utfordringene og mulighetene havbruksnæringen møter i dag og i framtiden.

    Konferansen arrangeres i Stavanger 13.-15. juni 2016, og organiseres av Nutreco og Skretting. Blue Planet bistår med gjennomføringen av konferansen.