Gå til innhold
Annonse

Alltech Norway har ansatt ny Technical Sales Support Manager

Marko Brkic  ny Technical Sales Support Manager i Alltech Norway. Foto: Alltech Norway
Marko Brkic ny Technical Sales Support Manager i Alltech Norway. Foto: Alltech Norway

Marko Brkic startet i jobben 1. desember.

Annonse

Marko kommer fra Beograd i Serbia og ble uteksaminert Veterinær i 2013. Etter avsluttet studier ble han ett år på fakultetsklinikken for kirurgi av smådyr til han fikk statsgodkjenning for å praktisere veterinærmedisin. De neste to årene jobbet han på en privat smådyrsklinikk.

Interesse for akvakultur fikk han tidlig i studieforløpet, men i hjemlandet fantes ikke gode nok studieretninger innen akvakultur. Etter 3 år med smådyr startet han derfor på en mastergrad i akvakultur ved NMBU/Ås. Masteroppgaven skrev han innen vannkvalitet i RAS-anlegg med stor hjelp fra Krüger Kaldnes sine eksperter. Odd Ivar Lekang (NMBU) var mentor for oppgaven, han er en av de mest respekterte professorene innen akvakulturteknologi i Norge. Marko jobbet ellers som hjelpelærer under studietiden i faget «Smolt production and management».

- Spennende selskap

- Jeg valgte å søke på stillingen i Alltech fordi det er et spennende selskap som driver med mye av det jeg brenner for; ernæringsløsninger, RAS- fôr RAS-teknologi. Rett fôr og riktig fôring er svært viktig i et RAS-anlegg. Alltech produserer sitt eget RAS-fôr hos Alltech Coppens og i denne stillingen skal jeg jobbe tett på kundene. Jeg skal fungere som en sparringspartner, en rådgiver, for jeg vet at fôring, vannkvalitet, tilvekst og helse henger tett sammen.

Aqua Division Manager Øystein Larsen er fornøyd med nysigneringen.

- I løpet av de få mnd. Marko har jobbet hos oss har han vist faglig kompetanse, gode samarbeidsegenskaper og ikke minst et godt humør. Han passer perfekt inn i gruppen, og blir en viktig brikke for oss fremover.

Alltech ble grunnlagt i 1980 av Dr. Pearse Lyons, og har som mål å bedre helsen og prestasjonene til mennesker, dyr og planter gjennom naturlig næring og vitenskapelig innovasjon. Selskapet har snart 6.000 ansatte og kontorer i 128 land, og er sterkt til stede i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Midt-Østen, Afrika og Asia.

 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse