Fride Lindseth er kvalitetssjef i AquaGen. Foto. AquaGen.

AquaGen har fått ny kvalitetssjef

Fride Lindseth er fra 1. februar 2018 ansatt som kvalitetssjef i AquaGen. Hun skal lede kvalitetsarbeidet og jobbe mye med kvalitetssikring av produkter og arbeidsprosesser, samt gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyser

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Fride er utdannet farmasøyt med hovedfag i legemiddelanalyse fra Universitetet i Oslo, og har også utdannelse innen ledelse, strategi, prosjekt- og risikostyring.

Hun har 17 års arbeidserfaring innen kvalitet- og prosessarbeid fra både private og offentlige, nasjonale og internasjonale virksomheter. Av tidliger jobber kan nevnes fungerende registreringssjef, kvalitetsansvarlig/qualified person (QP) hos Novartis Norge AS, kvalitetssjef/ beredskapskoordinator ved Sykehusapotekene i Midt-Norge HF, kvalitetsleder/ gruppeleder/ seniorrådgiver hos Safetec Nordic AS og senest som kvalitet- og sikkerhetssjef ved SINTEF Teknologi og samfunn.

- Hun har dermed meget god kompetanse innenfor fagfeltet fra andre bransjer som nå kommer til nytte i avl- og genetikkarbeidet frem til ferdigprodusert rogn i AquaGen, skriver selskapet i en pressemelding.