Gå til innhold
Annonse
Robin Halsebakk i Sølvtrans trenger hjelp til å finne navn til robåten han skal ro fra Trondheim til Ålesund. Foto: Andrea Bærland
Robin Halsebakk i Sølvtrans trenger hjelp til å finne navn til robåten han skal ro fra Trondheim til Ålesund. Foto: Andrea Bærland

Om en uke setter Robin Halsebakk og Petter «Bobilkongen» Gunnarstein fra Sølvtrans seg ved årene for å ro fra Nor-Fishing til Ålesund til inntekt for kreftsaken. Nå ber de om hjelp til å finne navn på båten. 

Annonse

- Vi spør for å få et stort spenn av navneforslag og få følgerne våre til å være med på ferden, sier Robin Halsebakk til Skipsrevyen, og påpeker at de det siste døgnet allerede har fått godt over 200 forslag.

Forslagene spenner fra kreftrelaterte navn som «Ronja Remission» og «Ronja Tumor» til «Ronja Røverdatter». Kom med ditt forslag her. 

Halsebakk vil ikke avsløre hvilket av forslagene som så langt er favoritten, men sier det har kommet mange gode, og noen dårlige. Blant annet er forslaget «Ro Master» allerede ekskludert.

– Nei, nei det går jo ikke an, ler Halsebakk. 

Denne båten trenger navn. Foto: Båtskott Trebåtbyggeri
Denne båten trenger navn. Foto: Båtskott Trebåtbyggeri

Avstemning over toppnavnene

Når det har kommet inn mange nok gode forslag vil Halsebakk og Gunnarstein finne de tre-fire beste som følgerne på Facebook deretter skal stemmer over. 

Seksringen som er bygget ved Båtskott Trebåtbyggeri på Stadsbygd døpes på Brattørkaia i Trondheim torsdag 23. august. Gudmor for båten vil være Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen. Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen vil også være tilstede. 

Sommeren 2017 samlet Halsebakk og Gunnarstein inn over en million kroner til Kreftforeningen. I seks uker i strekk syklet Halsebakk, og flere andre langs hele norskekysten for å promotere Sykkel-VM, sjømatnæringen og rederinæringen samtidig som de samlet inn penger til Kreftforeningen.

Her kan du følge deres planlagte ferd: Åretak for Kreftforeningen. 

Les mer:

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse