Tore Stenhaug Strand begynner i Botngaard som prosjektleder produktutvikling. Foto: Botngaard.

Botngaard AS ansetter ny prosjektleder produktutvikling

For videre utvikling har Botngaard AS ansatt Tore Stenhaug Strand, som prosjektleder produktutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Botngaard AS skriver i en pressemelding at de skal utnytte det faktum at selskapet holder til i verdens største og beste oppdrettsregion og i nærhet til Skandinavias største FoU miljø. Utviklingen som foregår på Valsneset i Bjugn kommune, hvor selskapet har bygd en ny moderne fabrikk, bidrar sterkt til at miljøet rundt selskapet støtter opp om de planlagte aktiviteter.

For videre utvikling har Botngaard AS ansatt Tore Stenhaug Strand, som prosjektleder produktutvikling. Strand har bakgrunn innen prosessteknologi og har jobbet på laboratorium med utvikling av borrekjernetester og testutstyr for oljeindustrien. Han har også drevet egen konsulentvirksomhet innen prosessautomasjon og programmering.

- Vi har fått en medarbeider med stor kunnskap og bred erfaring. Botngaard som leverandører til oppdrettsnæringen vil dra stor nytte av dette. Vi er svært glad for at han vil bli en del av den faste staben i Botngaard, sier daglig leder Tore Harsvik.

Tore Stenhaug Strand sier han gleder seg veldig til å starte i Botngaard for å være med på å bidra til utvikling i oppdrettsnæringen.

- Fiske- og havbruksindustri er en svært spennende bransje med et høyt utviklingstempo hvor Botngaard ligger som en ledende aktør. Jeg har stor tro på retningen som er valgt for firmaet og med nye produksjonslokaler på Valsneset så ligger forholdene til rette for vekst i markedet, forklarer Strand.

  • Botngaard AS utvikler, produserer og distribuerer produkter innen industritekstiler, presenning, til oppdrettsnæringen i Norge og internasjonalt.
Botngaards nye produksjonsanlegg. Foto: Botngaard.