Henrik von Schlanbusch, daglig leder av RAYVN. Foto: Enovate.

Bremnes Seashore valgte RAYVN som sitt nye beredskapsystem

Trekker frem enkelhet som en av hovedgrunnene for valget

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

 i følge en pressemelding fra RAYVN ble Valget gjort på bakgrunn av forhold som

• Enkelhet, med behov for svært lite ressursuttak for implementering i organisasjonen

• Funksjonalitet for sanntidsinformasjon til alle involverte under hendelser

• Mulighet for å iverksette hendelser via RAYVN-apppen på alle de ulike anleggene, mobile som stasjonære

• God kartfunksjonalitet for nøyaktig å plassere hvor ulike hendelser inntreffer, samt sanntidsoversikt over tilgjengelige ressurser Henrik von Schlanbusch, som leder RAYVN, er svært fornøyd med salget og uttaler

- Kontrakten med Bremnes Seashore er en ny milepæl for oss. Bremnes er en viktig spiller i markedet. Kontrakten ble vunnet i hard konkurranse med andre aktører, og jeg ser fram til samarbeidet og for å vise for Bremnes Seashore at de gjorde et godt valg da de valgte RAYVN.

Redusere risiko

Softwaren, RAYVN, har blitt utviklet for den norske petroleumssektoren over syv år siden, men har siden oppstarten gått inn i en rekke ulike segment, der funksjonalitet og ikke minst et svært brukervennlig grensesnitt har vært årsaken til deres suksess. RAYVNs fokus på havbruk har skapt stor interesse både i den norske delen av markedet, men også internasjonalt.

Beredskap er et viktig tema i havbruk og RAYVN tilbyr en løsning som er funksjonsmessig komplett, brukervennlig og ikke minst riktig priset. Beredskapsplanverk er ikke lenger noe man trenger å ha stablet i store permer på hovedkontoret, nå har man dem med seg i lomma hvor man går. Havbruk har vært flagget som en av Norges aller farligste yrker. Med RAYVN håper vi å kunne gi et bidrag for å redusere risikoen i næringen.

BAKGRUNNSINFORMASJON RAYVN AS ble etablert i 2016 som en spin-off fra Enovate AS og Total Safety AS som utviklet beredskapsløsningen i et samarbeid. I februar 2017 fikk RAYVN inn en investeringsavtale som vil tilføre selskapet 18,5 millioner i egenkapital i perioden 2017-2019. I tillegg har RAYVN fått tilsagn om 5 millioner i kapitalstyrkningslån fra Innovasjon Norge til bruk på ytterligere vekst.

RAYVN har ansatte i Bergen, Stavanger, Karmøy, Søgne, Kaunas i Litauen, New York og Kuala Lumpur i Malaysia. Hovedkontoret ligger i Bergen. De største kundene kommer fra oljeindustrien, men selskapet har den senere tiden sett en fin vekst også i andre markeder som transport, shipping, sikkerhetsselskap, mv. RAYVN var også i bruk under sykkel-VM i Bergen.