Elin Kvamme er sales manager freshwater i Alltech. Foto: Sales Manager Freshwater

Elin Kvamme ansatt i Alltech

Alltech melder de satser på ferskvannsiden, og styrker tilstedeværelsen i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet melder at Elin Kvamme er ansatt som "Sales Manager Freshwater", med base i Bergen.

- Med ansettelsen av Kvamme satser Alltech for fullt på ferskvannsiden i Norge. Med sin faglige kunnskap og varierte karriere innen veterinærfeltet og akvakultur vil Elin bidra til å styrke Alltech i Norge. Vi ønsker et enda større fokus på ferskvannsiden og Kvamme vil få ansvar for et nytt fôrkonsept til landbaserte anlegg, skriver selskapet i en pressemelding.

- Alltech sine innovative næringsteknologier og ledende forskning, sammen med Coppens International sin 25 års erfaring innen RAS-fôr, har resultert i et nytt og komplett fôrkonsept til ferskvannsiden, sier Øystein Larsen, Aqua Division Manager i Alltech Norge i meldingen.

Elin Kvamme har gått veterinærstudiet i München hvor hun ble uteksaminert i 2005, og har en mastergrad i Akvamedisin fra Norges Veterinærhøyskole.

Kvamme har stort sett bare jobbet med fiskehelserelatert arbeid siden hun ble uteksaminert fra NVH i 2010 og har tidligere jobbet i Europharma som Regionansvarlig for Vestlandet og i Mattilsynet innen fiskehelse/fiskevelferd.

- Jeg ser virkelig fram til å representere Alltech og arbeide i dette teamet, sier hun i meldingen.

- Det er svært dyktige folk som jobber i Alltech, og jeg har stor tro på hva vi skal få til sammen, legger hun til.

  • Alltech ble grunnlagt i 1980 av Dr. Pearse Lyons, og har som mål å bedre helsen og prestasjonene til mennesker, dyr og planter gjennom naturlig næring og vitenskapelig innovasjon. Selskapet har over 5.000 ansatte og kontorer i 128 land, og er sterkt til stede i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Midt-Østen, Afrika og Asia.