Gå til innhold
Annonse
Konsernsjef i Entec Håvard Haanes forteller at oppkjøpet er en del av den nye strategien. Foto: Privat.
Konsernsjef i Entec Håvard Haanes forteller at oppkjøpet er en del av den nye strategien. Foto: Privat.

Entec-konsernet kjøper opp Utbyggingsteknikk AS, det kommer fram i en pressemelding.

Annonse

- Som et ledd i å realisere vår vekststrategi, ønsker vi å styrke oss med mer kompetanse og kapasitet innenfor det byggtekniske området både vedrørende beregninger, prosjektering og prosjektledelse. Dette finner vi i det rådgivende ingeniørselskapet Utbyggingsteknikk AS på Hareid. uttaler konsernsjef Håvard Haanes i en pressemelding.

Utbyggingsteknikk AS har levert byggtekniske rådgivnings- og prosjekteringstjenester til byggebransjen og til den kommunaltekniske bransjen i mange år, og er velkjent i markedet for sin kompetanse på området. Selskapet vil inngå i Entec familiens team innenfor Prosessteknologi-divisjon sammen med selskapene Brimer og ServiTech. 

Styrker tilbudet

Entec sin Prosessteknologi-divisjon leverer produkter, systemer og tjenester innenfor vann og avløp, landbasert oppdrett og til fiskeri og industri markedet.

- Vi vil med dette kunne levere et bredere produkt- og tjenestespekter til våre kunder, og vi styrker vår egen kapasitet på et strategisk viktig område, sier leder for Prosessteknologi-divisjonen Stig Stokke. 

Per Håkon Kleppe og Sindre Breivik i Utbyggingsteknikk sier at de gleder seg stort til å kunne få bidra inn i et spennende og innovativt vekstselskap som Entec, og gleder seg til å få dele hverdagen i et større kontor- og kompetansemiljø med sine nye kollegaer. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse