Wilsgård Fiskeoppdrett har ansatt Finn Folke-Olsen (57) som deres nye personalleder. Foto: Wilsgård Fiskeoppdrett.

Fra cyberforsvar til matproduksjon

Finn Folke-Olsen (57) er Wilsgårds nye personalleder.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg ser fram til å begynne i den nye stillingen. Oppdrettsnæringen er viktig for Norge, og matproduksjon likeså. Men det er kanskje den helhetlige tankegangen til Wilsgård-konsernet som gjorde at jeg ville ha denne jobben, sier Finn Folke-Olsen i en pressemelding. 

Den helhetlige tankegangen han sikter til, er arbeidet som er gjort i og rundt Torsken, der næringsutvikling over tid har gitt nytt liv til bygda og nærområdet.

- Dessuten er dette noe helt nytt for meg. Det driver meg. Jeg er opptatt av utvikling, både på det personlige plan og i et større perspektiv. Jeg mener vi må være relevante, sier 57-åringen. – Dette er spesielt viktig i en næring i utvikling, selv om min jobb hovedsakelig handler om de mellommenneskelige relasjonene i bedriften, forklarer personallederen.

Folke-Olsen er en ekte bygutt, født og oppvokst i Molde, Rosenes by, som ligger i Møre og Romsdal. Senest jobbet han som økonomisjef ved smelteverket i Finnfjordbotn, men hovedvekten av hans erfaring er knyttet til Forsvaret, spesielt Cyberforsvaret.