Gå til innhold
Annonse
COO / CFO Håvard Remøy i MMC First Process AS Foto: MMC First Process.
COO / CFO Håvard Remøy i MMC First Process AS Foto: MMC First Process.

Håvard Remøy går fra rollen som Finance Manager til CFO / COO i MMC First Process AS

Annonse

Håvard er utdannet siviløkonom med spesialisering i Finans. Han har tidligere erfaring som revisor i firmaet Ernst & Young og prosjekt-controller / regnskapssjef i Marin Teknikk AS.

Han startet som Controller i MMC First Process desember 2016 og ble Finanssjef i januar 2018. I rollen som CFO / COO vil han ha ansvar for økonomi og finans, strategioppfølging, oppfølging av drift og organisasjons- og forretningsutvikling på tvers av lokasjonene i selskapet, melder selskapet i en pressemelding. 

Fremtid og utvikling

Administrerende direktør Petter Leon Fauske sier at dette er en viktig brikke i den langsiktige satsningen som bedriften er i.

- Håvard er svært kunnskapsrik, er strukturert og veldig operativ. Han utfyller meg og vi blir et godt team. Sammen med resten av det kompetente teamet i MMC First Process blir vi dynamitt, sier Petter Leon selvsikkert.

Gunnar Larsen fra Havyard Group ASA, har siste året bistått som COO og SVP Sales & Market i MMC First Process, og nå overleverer han COO oppgavene til Håvard Remøy. Gunnar Larsen går tilbake i full stilling som SVP Market and Business Development i Havyard Group ASA.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse