Gå til innhold
Sjømat Norge ansetter Martine Werring-Westly. Foto: Sjømat Norge
Sjømat Norge ansetter Martine Werring-Westly. Foto: Sjømat Norge

Da Martine Werring-Westly ble ansatt i Fiskeri-og kystdepartementet forstod hun med det samme at sjømat var riktig hylle. Nå blir hun Sjømat Norges nye fagsjef i industriavdelingen.

- Dette gleder jeg meg enormt mye til. Jeg ser veldig frem til å jobbe for Sjømat Norge og med villfisk.

Sørlendingen Martine Werring-Westly (36) tar steget og begynner i Sjømat Norge 1. februar neste år. Hun blir en del av industriavdelingen som jobber for fiskeindustrien/villfisk.

Werring-Westly kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Nærings- og fiskeridepartementet. Hun startet i det daværende Fiskeri- og kystdepartement i 2013 og har jobbet sjømatseksjonen i næringspolitisk avdeling før hun de siste tre årene har vært tilknyttet handelspolitisk avdeling, seksjon for sjømathandel og WTO. Martine er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har i tillegg jobbet i Utlendingsnemnda.

Fremtiden i havet

- Sjømatnæringen er jo en fantastisk spennende og ikke minst viktig næring. Selv om det kanskje kan høres ut som en floskel, så stemmer det og er noe som motiverer personlig. Jeg føler meg veldig privilegert som får ta med meg engasjementet mitt for sjømatnæringen og bli en del av laget til Sjømat Norge, tilføyer Martine.

Werring-Westly er opprinnelig fra Kristiansand, gift og har to barn.

- Martine vil vil styrke laget i Sjømat Norge, sier administrerende direktør Geir Ove Ystmark.

- Vi er svært heldige som har fått ja fra en dyktig jurist som har førstehånds kunnskap om sjømatnæringen. Hun har den kompetansen vi har bruk for og vil trenge i tiden fremover, da sjømatnæringen bare blir viktigere og viktigere. Vi er svært glade for at Martine har takket ja til å begynne i Sjømat Norge.

Har du en sak du
vil tipse oss om?