Gå til innhold
Annonse
Siv Remøy-Vangen er ansatt som ny daglig leder i Maritime Bergen. Foto: Maritime Bergen.
Siv Remøy-Vangen er ansatt som ny daglig leder i Maritime Bergen. Foto: Maritime Bergen.

Siv Remøy-Vangen er ansatt som ny daglig leder i Maritime Bergen. Hun tar over stafettpinnen etter Harald Victor Hove som nå satser alt på å bli byrådsleder i Bergen. 

Annonse

Remøy-Vangen kommer fra TTS Offshore Solutions og stillingen som Vice President for Project Management. Hun har solid erfaring fra den maritime næringen hvor hun tidligere har hatt stillinger som Prosjektleder hos TTS Offshore Solutions, skipsmegler hos R. S. Platou Shipbrokers og Odfjell Tankers.

- Med erfaring fra styret i både WISTA og YoungShip får vi inn en leder med solid evne til nettverksbygging, sier en begeistret styreleder i Maritime Bergen, Arnstein Øvsthus.

– Hvilke forventninger har du til den nye jobben?

- Det er klart jeg ser frem til å lede den virksomheten som utgjør spydspissen innen myndighetskontakt, omdømmebygging og rekruttering for en næring som er så viktig for Vestlandet og Norge, sier Remøy-Vangen.

Siv Remøy-Vangen er født i 1978 og kommer fra Fosnavåg. Hun har en Executive MBA spesialisering innenfor Maritim Offshore, samt en Bachelorgrad fra BI i International Marketing, Management and Strategy med utveksling fra Nanyang Technological University i Singapore og Universiti sans Malaysia.

Les også:

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse