AquaVision er en velrenommert akvakultur konferansen, som tiltrekker seg et bredt spekter av toppledere fra akvakulturindustrien hvert andre år.Konferansen arrangeres i Stavanger 13.-15. juni 2016. Foto: presse.

Jim Lawless kommer til AquaVision 2016

Havbrukskonferansen AquaVision er en global havbrukskonferanse som annethvert år samler 400 ledere og beslutningstakere fra over 40 land. 14. juni er Jim Lawless en av hovedtalerne på Aquavision 2016.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Jim Lawless er ansett som en av verdens beste foredragsholdere. Hans sceneopptredener har inspirert og underhold mer enn en halv million mennesker på fem kontinenter. Enda mange flere har latt seg begeistre av hans bestselgende bok «Taming Tigers – Do things you never thought you would».

Endringsteorier har liten verdi før de er blitt testet og utprøvd. Jim Lawless har gått mot strømmen, og oppnådd bemerkelsesverdige resultater som verken han selv eller omgivelsene trodde var mulig:

Helt uten ryttererfaring, klarte han i løpet av ett år å bli profesjonell jockey. Han satte britisk rekord etter å ha dykket dypere enn 100 meter uten lufttilførsel

Jim Lawless’ foredrag handler likevel ikke om å oppnå det umulige. Det handler om å hjelpe andre til å oppnå det de har overbevist seg selv er umulig, og få bedrifter til å utløse de ansattes egentlige potensial.

Havbrukskonferansen AquaVision er en global havbrukskonferanse som annethvert år samler 400 ledere og beslutningstakere fra over 40 land. Bak konferansen står Skretting og morselskapet Nutreco. AquaVision går av stabelen i Stavanger i juni, og har siden 1996 etablert seg som en av de viktigste møteplassene for den globale havbruksnæringen.

Den 11. utgaven av AquaVision presenterer et bredt spekter av foredragsholdere fra alle kontinenter, og byr på uvurderlig innsikt, diskusjoner og møteplasser.

- Vi gleder oss til å presentere flere detaljer fra programmet i løpet av de kommende ukene, skriver Aquavision i en pressemelding.

Fortsatt ikke helt sikker på hvem Jim Lawless er, og hva han står for? Her får du en tre minutters innføring.