Lars Klungreseth. Foto: LinkedIn.

Lars Klungreseth blir ny fagsjef for Oppdrett i NSL

Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) presenterer Lars Klungreseth (35) som ny fagsjef for oppdrett.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Klungreseth kommer fra stillingen som Key Account Manager i Salmar AS. En stilling han har innehatt de siste fire årene. Dette skrives i en pressemelding.

I Salmar hadde han hovedansvaret for salg av laks til kunder i Sør-øst Asia, i tillegg til nye markeder som blant annet i India og Sør-Afrika.

-Med Lars Klungreseth på laget får vi en entusiastisk og fremoverlent person som besitter god kompetanse innen sjømatnæringen i form av kunnskap, erfaring, nettverk og ikke minst et brennende engasjement, sier administrerende direktør Robert Eriksson i meldingen.

Den nye fagsjefen vil starte opp i stillingen så raskt det praktisk lar seg gjøre, og senest innen 1. februar 2018.

-Jeg gleder meg stort til å bruke min energi og kompetanse for NSL og deres flotte medlemsbedrifter. Det å kunne få jobbe med oppdrettsselskap med en klar lokal forankring og tilstedeværelse langs hele vår langstrakte kyst er noe jeg virkelig ser frem til. Jeg finner det svært meningsfylt å få jobbe med å løse hverdagsutfordringer for våre medlemsbedrifter, sier Klungerseth i melidngen.

Eriksson understreker at med Lars på laget vil en viktig brikke være på plass for å utvikle NSL inn i fremtiden. En fremtid hvor vi tar mål av oss av å bli en synlig og tydelig premissleverandør for våre medlemsbedrifter og for sjømatnæringen som sådan.