Gå til innhold
Annonse
John C Kristiansen er ny salgsansvarlig i Norlense AS i avdelingen
John C Kristiansen er ny salgsansvarlig i Norlense AS i avdelingen "Aquaculture & Marine". Foto: Norlense.

Norlense opplever stadig økt interesse for deres kompetanse innenfor det marine miljø. – Vi øker derfor vår satsing mot havbrukssektoren og oppdrettsbransjen, gjennom å etablere egen avdeling som vil ha oppdrettsbransjen som sitt ansvarsområde, melder selskapet.

Annonse

Norlense AS har opparbeidet seg lang erfaring og solid kompetanse på det marine miljø gjennom produksjon av oljevernprodukter siden 1975. Selskapet har produksjonsfasiliteter i moderne lokaler i Lofoten og etablerer nå en havbruksavdeling for å imøtekomme den økende etterspørselen de har fra kunder i oppdrettssektoren.

- Vi vil også være mer aktiv med å markedsføre/selge våre kvalitetsprodukter til oppdrettsnæringen. Vi har også investert i ny maskiner slik at vi har effektive og fleksible produksjonslinjer for både luseskjørt, ferskvanns basseng, ferskvanns poser, slepeposer, lysstyringstelt og lukkede merder, melder de i en pressemelding. 

Selskapet har derfor ansatt John C Kristiansen som ny salgsansvarlig for “Aquaculture & Marine” med kontor ut fra Salmon Centeret i Bodø.

Vil skape verdier

John C Kristiansen har vært bosatt i Bodø de siste 20 år og har med seg allsidig salg og markedsførings erfaringer.

- Noe jeg brenner for så er det å skape verdier! Det jeg ser av potensiale og erfaring i NorLense gjør meg trygg, positiv og rustet til å ta tak i en svært spennende og inkluderende bransje hvor det er viktig å levere gode og smarte løsninger, sier Kristiansen. 

- Vårt fokus på oppdrettsbransjen skal være å levere våre egne produkter av høy kvalitet for å tåle det hardføre klimaet vi er en del av. Produktene vi nå utvikler innenfor oppdrettsnæringen skal være tilsvarende de kvalitetsproduktene NorLense allerede er kjent for verden over, legger han til. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse