Gå til innhold
Erik Holvik blir ny kommersiell direktør i Grieg Seafood. Foto: Grieg Seafood
Erik Holvik blir ny kommersiell direktør i Grieg Seafood. Foto: Grieg Seafood

Erik Holvik går inn i konsernledelsen og vil bygge opp Grieg Seafoods integrerte salgs- og markedsorganisasjon. Han skal lede utviklingen og gjennomføringen av selskapets nedstrømssatsing og globale kommersielle strategi.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi går noen svært spennende år i møte i Grieg Seafood. Frem mot 2025 skal vi vokse bærekraftig, vi skal forbedre produksjonskostnadene og vi skal gå fra å være en ren leverandør av laks til å bli en innovasjonspartner for utvalgte kunder. Jeg er svært glad for at vi har fått Erik med på laget til å utvikle den nye nedstrømssatsingen vår. Han har både erfaringen, kunnskapen og ikke minst entusiasmen som skal til for å lykkes, uttaler konsernsjef i Grieg Seafood, Andreas Kvame.

Lang erfaring

De forteller i meldingen at Holvik har lang erfaring fra sjømatnæringen og kommer fra stillingen som salgsdirektør i Mowi Markets Norway. Han begynte karrieren i Coast Seafood i 2003, der han jobbet fire år i selskapets VAP-avdeling.

- Siden 2011 har Holvik hatt ulike roller innen salg, trading og mot retailmarkedet i Mowi. Fra 2013 var han blant annet med på å bygge selskapets salgsorganisasjon i Bergen. Holvik har en bachelorgrad i handel fra Macquire University i Australia, forteller de.

- Jeg har hatt gode og lærerike år i Mowi der jeg har vært en del av et sterkt fagmiljø og jobbet tett med fantastiske kollegaer. Likevel var det umulig å si nei til å skape noe helt nytt i Grieg Seafood. Jeg ser frem til å bygge opp en ny salgsorganisasjon og til å ta ut markedspotensialet som ligger i selskapet. Dette blir en svært spennende reise og jeg gleder med til å sette i gang, sier Erik Holvik.

I mai 2020 annonserte Grieg Seafood at salgssamarbeidet med Bremnes Seashore oppløses og at selskapet vil bygge opp en egen, helintegrert salgsorganisasjon, i tråd med ny forretningsstrategi.

Har du en sak du
vil tipse oss om?