Gå til innhold
Annonse
Austevoll Aqua har ansatt Svein Erik Mathisen som ny prosjektleder i selskapet. Foto: Austevoll Aqua.
Austevoll Aqua har ansatt Svein Erik Mathisen som ny prosjektleder i selskapet. Foto: Austevoll Aqua.

Svein Erik Mathisen er ansatt som prosjektleder hos Austevoll Aqua og starter mandag 8. april.

Annonse

Daglig leder og gründer Lars Egil Økland sier til Kyst.no at de ser fram til å få Svein Erik Mathisen med på laget i Austevoll El Installasjon/Austevoll Aqua, som nå består av syv ansatte. 

Daglig leder Lars Egil Økland i Austevoll Aqua sier de øker staben for å ta unna de mange oppdragene som er.  Foto: privat.
Daglig leder Lars Egil Økland i Austevoll Aqua sier de øker staben for å ta unna de mange oppdragene som er. Foto: privat.

- Vi har fått nye fôringssystemer på plass, og hadde behov for flere folk. Da passet det fint at Mathisen søkte på denne stillingen. Han er fra Austevoll og skal være stasjonert der og jobbe ut mot våre kunder innen havbruk og fartøy, forteller Økland. 

Ny prosjektleder

Mathisen kommer fra LOS Elektro AS hvor han arbeidet som elektromontør, med alt fra generatoranlegg offshore og på land, samt industri og boliginstallasjoner.

38-åringen begynner i ny jobb hos Austevoll Aqua 08. april, og sier han valgte å søke på denne jobben fordi den virket utfordrende og spennende. Han er utdannet elektriker, og har søkt teknisk fagskole innen elkraft til høsten.

- Ambisjonene mine er å utvikle meg som elektriker, prosjektleder og leder. I tillegg så er jobben lokalisert i nærmiljøet jeg bor i, så det passer meg fint, forteller han. 

- Mine arbeidsoppgaver blir å planlegge og tilrettelegge store og små prosjekt og jobber for de som skal utføre den og være med og bidra rent praktisk. Det vil og innebære mye kundekontakt for å få dette gjort 100% etter kundens ønske.

Pådriver

Planen hans er å bidra til et godt arbeidsmiljø i firmaet og god og profesjonell relasjon ut mot kundene.

- Austevoll El Installasjon/Austevoll Aqua er en bedrift som står klar til å ta oppdrag innen oppdrett, fiske, skipsfart, industri, og jeg ønsker å være en pådriver for å få nye kunder og mer arbeid fra eksisterende kunder.

Austevoll Aqua:

  • Er et selskap lokalisert i Troangsvåg i Austevoll i Hordaland kommune.
  • Per i dag leverer de utstyr som undervannskamera, tanker og pumper, miljøstasjoner og merdlys til oppdretterne i nærområdet i Hordaland og Sogn området. 
  • I tillegg til å være utstyrsleverandør gjør også selskapet el-installasjoner for havbruk og klassifiseringer, nybygg prosjektoppfølging oppgradering på oppdrettsfartøy, fôrleveransefartøy, brønnbåter og avlusingsfartøy. 

- Min erfaring fra oppdrettsnæringen fra før er som elektriker på forskjellige oppdrag for ulike oppdrettsaktører. I tillegg er jeg født og oppvokst i Austevoll, så oppdrett, fiske, industri og skipsfart er ting jeg kjenner godt til.

Nye eventyr

Det han ser mest frem til i sin nye arbeidshverdag er nye kollegaer, og nye arbeidsrutiner og arbeidsoppgaver.

- Jeg ser også frem til å kunne utfordre meg selv, nye kollegaer og nye og eksisterende kunder, sier Mathisen avslutningsvis.

Les også:

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse