Ole Andreas Drønen (30) er fornøyd med tilliten han har blitt vist i selskapet og ser med glede frem til de nye oppgavene som redaktør i Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no. Foto: Julian Cherkawi.

Ny redaktør i Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no

Ole Andreas Drønen (30) er ansatt som ny redaktør i Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg ser på denne jobben som en stor utfordring og gleder meg til å ta fatt på den med begge hender, sier Ole Andreas i en kommentar.

Han har jobbet som journalist og webansvarlig i selskapet i fire år. Nå venter nye oppgaver.

Nåværende redaktør, Pål Mugaas Jensen, går over i en annen stilling i selskapet der han har ansvaret for et nytt prosjekt som skal lanseres med det første. Pål har vært redaktør i Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no siden 2008.

- Litt spesielt

- Det blir litt spesielt å takke av som redaktør etter så mange år, sier Pål samtidig som han berømmer sin mangeårige kollega som nå tar over roret.

- Ole har stor innsikt i næringen og er en flink journalist. Vi jobber svært godt sammen, og jeg er veldig fornøyd med å skulle overlate redaktørstolen til ham, sier han.

Ole på sin side takker sin forgjenger for godt samarbeid, og er fornøyd med at de også i tiden fremover kommer til å arbeide tett.

Nye webløsninger

Ole Andreas kommer opprinnelig fra Austevoll der han blant annet har jobbet på fôrbåter, og han har fra tidlig alder vært omgitt av folk i havbruksnæringen. Når vi spør om en programerklæring smiler austevollingen lurt.

- Vi står midt oppe i en prosess med å etablere nye web-sider. Jeg kan love at det blir gode greier, sier han. Utover dette uttrykker han stor respekt for arbeidet som er gjort og for den status og stilling Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no har som fagmedier for havbruksnæringen.

- Når jeg reiser rundt på oppdrag får jeg ofte høre at Norsk Fiskeoppdrett er «bibelen i havbruksnæringen». Det har jeg ambisjoner om at den fortsatt skal være i tiden fremover.

Oceanspace

Norsk Fiskeoppdrett og Kyst.no er en del av medieselskapet Oceanspace Media AS. Publisher og eier av selskapet, Gustav Erik Blaalid sier i en kommentar at Ole Andreas Drønen har gjennom fire år i selskapet vist hva han duger til. 

- At han nå blir vist den tilliten det er å få verdens viktigste stilling i havbruksmediene, tjener han til ære. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Pål Mugaas Jensen for innsatsen, og ønske lykke til i det nye prosjektet, sier Blaalid.