Gå til innhold
Annonse
Ketil Rykhus går fra 13. februar inn i en nyopprettet stilling som samfunnskontakt i SinkabergHansen. Foto: SinkabergHansen
Ketil Rykhus går fra 13. februar inn i en nyopprettet stilling som samfunnskontakt i SinkabergHansen. Foto: SinkabergHansen

Den nye samfunnskontrakten er Ketil Rykhus (56) og kommer til Sinkaberg Hansen fra stillingen som fagsjef miljø og helse i Sjømat Norge.

Annonse

Dette skriver selskapet i en pressemelding. De legger til at Rykhus tiltrer i sin nye jobb 13. februar 2020

– Vi er svært fornøyde med at Ketil Rykhus har takket ja til denne nyopprettede stillingen. SinkabergHansen er i vekst, og ser behovet for å styrke eget fagmiljø og kompetanse. Vi vil gjennom en slik funksjon kunne ivareta dialogen mot ulike fagmiljøer og interesseorganisasjoner på en god måte, sier konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg.

Arbeider seriøst

I meldingen skriver selskapet at Rykhus er utdannet veterinær og har siden 2009 vært tilknyttet Sjømat Norge. Han har hatt særlig ansvar for regelverksforvaltning og -utvikling på områdene fiskehelse og fiskevelferd, men har også hatt andre oppgaver relatert til sjømatproduksjonen. Han har spesielt arbeidet opp mot myndighetene og andre organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

Som samfunnskontakt for SinkabergHansen vil Ketil Rykhus ha kontorsted Trondheim.

- Jeg ser virkelig frem til å starte i SinkabergHansen. Etter til sammen ti år i Sjømat Norge har jeg fått jobbe med mange i og rundt havbruksnæringen. Jeg kjenner derfor også SinkabergHansen ganske godt, og vet at det er et selskap som arbeider seriøst og målrettet for en videre bærekraftigproduksjon av sjømat, forteller Rykhus avslutningsvis.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse