Gå til innhold
Oddmund Grøttan har 36 års erfaring fra havbruksnæringen, og blir ny selger i Vónin Refa. Foto: privat.
Oddmund Grøttan har 36 års erfaring fra havbruksnæringen, og blir ny selger i Vónin Refa. Foto: privat.

Vónin Refa opplyser av at Oddmund Grøttan (61) er ansatt som ny selger på havbruksavdelingen deres. 

Oddmund Grøttan har 36 års erfaring fra havbruksnæringa, blant annet fra jobb som røkter, driftsleder, daglig leder, selger, avdelingsleder og salgsleder hos blant annet Aqua Gen, Salmar Farming, Wangensten AB, Svensk Fjellrøding AB, Botngaard AS og Plany AS.

Grøttan kommer nå fra stillingen som salgssjef havbruk hos Plany AS, med ansvar for markedsområde Trøndelag og Nord-Norge, i tillegg til Færøyene og Island. 

Han starter i jobben hos Vónin Refa 14. februar og vil ha ansvar for salg av notposer, fortøyninger, ringer og servicetjenester til havbrukskundene på Vestlandet og i Trøndelag/Helgeland, melder selskapet i en pressemelding.

I tillegg får Grøttan ansvaret for Vónin Refas kunder i Sverige og Finland. Han vil jobbe ut fra sitt kontor i Trøndelag og blir en ressurs inn i havbruksteamet hos Vónin Refa. Der skal han skal jobbe sammen med selgerne Morten Pettersen og Malin Wilsgård og avdelingsleder havbruk som er Frank Larsen.

- Vi er svært godt fornøyd med å få en så erfaren og dyktig selger med på laget vårt. Grøttan har et unikt nettverk i havbruksnæringa langs hele kysten og vil med sin fagkunnskap, salgserfaring og gode relasjoner i næringa, kunne tilføre oss nye kunder og forsterke vår markedsposisjon både i det norske, svenske og finske markedet, sier avdelingsleder Frank Larsen.

- Salget så langt i 2022 ser svært lovende ut og vi ser frem til at Oddmund Grøttan skal bli med på havbruksteamet vårt og bidra til å styrke vår kapasitet og kompetanse ytterligere, sier Larsen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?