Gå til innhold

Ny senior kommersiell leder Norge i Benchmark Animal Health

Jan Rune Nordhagen er ny kommersiell leder Norge i Benchmark Animal health. Foto: Benchmark Animal Health.
Jan Rune Nordhagen er ny kommersiell leder Norge i Benchmark Animal health. Foto: Benchmark Animal Health.

Jan Rune Nordhagen tiltrer i Benchmark Animal Health som senior kommersiell leder i Norge. 

Benchmark Animal Health er glade for å meddele utnevnelsen av Jan Rune Nordhagen som senior kommersiell leder for Norge. Han vil lede den kommersielle lanseringen av Benchmarks nye lakselusmedisin, BMK08 sammen med vannrensesystemet, CleanTreat, melder selskapet i en pressemelding. 

Nordhagen er utdannet marinbiolog med over 20 års erfaring innen både human- og animalhelse, og har arbeidet i kommersielle og forretningsmessige utviklingsroller i blant annet Pfizer, Novartis og Elanco. Senest var han QA og salgsansvarlig i Chemco AS. 

- Lakselus et av de viktigste problemene i lakseoppdrett. Det å holde lakselus under kontroll koster norske produsenter anslagsvis 5 milliarder kroner årlig. Dette er et "gammelt" problem som trenger nye løsninger, sier Nordhagen. 

- Det Benchmark Animal Health lanserer er en virkelig innovasjon. Det er noe nytt, noe som ikke har blitt gjort før. Dette er noe av det jeg fant tiltalende med selskapet, og jeg ser frem til å lansere løsningen. Vi kommer med et effektivt legemiddel der vannet samtidig blir renset. Dette viser helt klart at  Benchmark er en ansvarlig og fremtidsrettet organisasjon, som er forpliktet til bærekraft, sier han videre.

Carolina Faune, kommersiell leder for Europa sier de opplever en kraftig økning i interessen for deres nye løsninger og trengte derfor å utvide organisasjonen med flere erfarne teammedlemmer for å støtte deres kunder.

- Nordhagen er et flott tilskudd til teamet, og jeg er sikker på at hans erfaring og entusiasme vil gi et betydelig bidrag til vår kamp mot lakselus. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?