Gå til innhold
Annonse
Maria Eilertsen (25) er ansatt som trainee hos Polar Quality. Foto: Salten Aqua.
Maria Eilertsen (25) er ansatt som trainee hos Polar Quality. Foto: Salten Aqua.

I begynnelsen av mars ble Maria Eilertsen (25) ansatt som trainee hos eksportselskapet Polar Quality. 

Annonse

- Det er spennende å være her siden jeg ikke har sett så mye av eksport- og salgsdelen av næringen tidligere. Dette blir lærerikt og jeg ser frem til utfordringene, forteller hun i en pressemelding fra selskapet. 

Havbruksnæringen er ikke noe nytt for Inndyr-væringen, som har god kjennskap til næringa fra oppveksten. Fra hun var 13 til 20 år har hun hatt helgejobb og sommerjobb hos GIFAS, hvor hun har vært ansatt som røkter, hovedsakelig ved forskningsstasjonen, opplyser selskapet i en pressemelding. 

Nye utfordringer

På videregående skole tok hun kjemi, prosess og laboratoriefag. Etter å ha tatt fagbrev med praksis hos Equinor i Trondheim, valgte hun å se nordover. Maria ble først ansatt i Labora, men etter tre og et halvt år som mikrobiolog gikk Maria over til en trainee-stilling hos Polar Quality.

- Den første måneden har arbeidshverdagen gått mest ut på backoffice-arbeid. Arbeidsoppgavene varierer fra loggføring til fakturaarbeid, hvor jeg fungerer som støtte for selgerne. Det er en variert arbeidshverdag med nye utfordringer. Det er mye spennende som skjer i selskapet og næringen ellers, med mange spennende prosjekter, forteller Eilertsen. 

Eksportselskapet Polar Quality ble stiftet for over 16 år siden og har god erfaring med sitt trainee-program og har per dags dato to selgere i arbeidsstokken sin som først startet som trainee.

Polar Quality teamet. Foto: Baard Selfors.
Polar Quality teamet. Foto: Baard Selfors.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse