Gå til innhold
Annonse
Fra åpningen av Lofotseminaret i 2015, ved Jim Roger Nordly.
Fra åpningen av Lofotseminaret i 2015, ved Jim Roger Nordly.

Hele 139 deltakere fra i alt seks nasjoner er ventet til Europharmas Lofotseminar som starter på onsdag.

Annonse

I en pressemelding skriver Europharma at alt som er mulig å oppdrive av overnattingsplasser på det idylliske fiskeværet Reine i Lofoten er booket for å gjøre plass til alle deltakerne på det årvisse fiskehelseseminaret.

- Vi har måttet tenke litt kreativt for å få plass til alle deltakerne i år, men det er en utfordring vi gjerne tar. Lofotseminaret er årets høydepunkt for oss, og noe vi jobber hardt for å få til. Da er det fantastisk morsomt at så mange tar turen til Lofoten, sier salgssjef Karl Ove Reinsnes.

Utveksling av erfaringer

Norsk oppdrettsnæring er representert med alt fra røktere til administrerende direktører med tilhold fra Finnmark i nord til Rogaland i sør. De utgjør naturlig nok mesteparten av deltakerne, men som vanlig er kommer det også en god kontingent deltakere fra utlandet. I år kan man også møte oppdrettsfolk fra Færøyene, Skottland, Chile, Tasmania og Chile på seminaret. Alle foredragene simultanoversettes derfor til engelsk.

- En av de viktigste rollene til Europharmas Lofotseminar er som møteplass for bransjen, og en arena for utveksling av erfaringer. I den sammenheng er det både interessant og viktig å få et innblikk i oppdrettsnæringen også utenfor Norge, sier Reinsnes.

I løpet av to tettpakkede seminardager får deltakerne med seg i alt 19 foredrag. På agendaen står blant mye annet ILA, storsmoltproduksjon, vurdering av lokaliteter for oppdrett, fôr og ernæring.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse