Kristoffer Selvåg og Håvard Severinsen er begge ansatt som nye salgssjefer i SHM Maritime. Foto: SHM.

SHM har ansatt to nye salgssjefer

SHM har ansatt to nye salgssjefer i teamet. 

Publisert Sist oppdatert

SHM Martime melder at de har ansatt to nye i teamet.

Kristoffer Selvåg er ansatt som ny salgssjef i SHM Maritime, og kommer fra stillingen som CMO i Naviaq AS, hvor han de siste 6 årene hatt ansvaret for marked, salg og utvikling. Han har mer enn 15 års erfaring i havbruksnæringen og kan bidra med høy kompetanse og stort nettverk.

Selvåg vil etablere kontorlokale i Hitra/Frøya regionen som videre vil styrke SHM sin posisjon i markedet med tilstedeværelse i ett av landets travleste områder for Havbruk.

- Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben nå, det er mye spennende som skjer og mange prosjekter som ligger foran oss i tiden som kommer. SHM har en solid posisjon i markedet, folkene som jobber her er profesjonelle og fleksible, så dette blir fantastisk, sier Selvåg selv om jobben.

Håvard Severinsen er også ansatt som ny salgssjef i SHM Maritime

Severinsen er utdannet maskinsjef og har erfaring fra både fiskeri, offshore og samferdsel. Han har hatt roller som byggetilsyn, inspektør og i de siste årene som driftsleder i Boreal Sjø.

Severinsen har fått tatt del i det grønne skiftet, har bygget en solid kunnskap og har fått førstehånds erfaring av driftsfordelene el-drift gir på bunnlinjen.

- Jeg ser veldig frem til å ta fatt på nye oppgaver i SHM Maritime, og da særlig inn mot havbruk og fiskeri. Jeg er imponert over kompetansen i selskapet og skapergleden som grunnmur. Målet er at vi skal bli en foretrukken totalleverandør på sikrere dekksutrustning for fiskeflåten også, slik som vi er i havbruk, sier Severinsen.