Gå til innhold
Annonse

En fagjury kåret Storvik Aqua til Årets Verdiskaper 2015 under Verdiskaperkonferansen 10. september. Juryen la særlig vekt på tiden og ressursene vi bruker på å utvikle ny teknologi.

Annonse
  • Dette setter vi utrolig stor pris på. Vi ser på dette som en stor anerkjennelse for arbeidet vi gjør og som en bekreftelse på at det er riktig av oss å bruke så store ressurser på nyskapning, sier daglig leder Svein Arve Tronsgård, etter at juryen hadde hedret Storvik Aqua for 30 år med utvikling.

Travel periode

Den gjeve utmerkelsen kommer i en periode der Storvik Aquas innsats på nyskapning har vært i vinden som aldri før. Først lanserte vi vår revolusjonerende biomassemåler AkvaVision, som ble nominert til Aqua Nors Innovasjonspris 2015, før vi denne uken lanserte enda et nytt produkt: Oksygendiffusoren Vitadi.

Tidligere i år lanserte vi også presentasjon- og styringsverktøyet Sacon, som gir brukeren enkel oversikt over måledata fra alle merder og lokaliteter, melder selskapet i en pressemelding.

Juryens kriterier

Verdiskaperprisen kan gå til alle som jobber med nyskapende ideer med positive ringvirkninger for Nordmøre. Det er viktig at arbeidet vinneren gjør er nyskapende, setter Nordmøre på kartet, skaper og tar vare på arbeidsplasser, er lønnsomt og at vinneren tar sitt samfunnsansvar seriøst. Det er derfor med stor glede vi mottar prisen på 200 000 kroner, etter å ha vært nominert med 25 andre verdige innovatører.

Verdiskaperkonferansen

Konferansen arrangeres av Sparebank 1 Nordvest og avisen Tidens Krav. Under konferansen hadde vi og de to andre finalistene 20 minutter hver til å overbevise juryen gjennom et innlegg der vi presenterte arbeidet vi gjør. Vi takker arrangørene og juryen for anerkjennelsen.

De to andre finalistene, Stranda Prolog og Safepath, er i likhet med oss opptatt av lokal forankring og verdiskapning, samt internasjonal vekst.

- Vi ser på det som en ære å være nominert sammen med Stranda Prolog og Safepath. Å gå av med seieren i selskap med så dyktige mednominerte gjør oss ekstra ydmyk og stolt, avslutter Tronsgård.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse