Gå til innhold

- Vi skjønner at planene er ville, og at dette blir svindyrt

Illustrasjon: Vikan Settefisk.
Illustrasjon: Vikan Settefisk.

Vikan Settefisk på Tuvneset er fortsatt ikke ferdige med sitt nye store settefiskanlegg. Men allerede før det første er ferdigbygd, ligger et nytt prospekt klar på tegnebordet. Og det er mange ganger større enn det første.

Britt-Åse Skarsvåg og Frode Reppe har ikke fått gjort ferdig sitt nye store settefiskanlegg på Tuvneset, en investering på 140 millioner kroner, før duoene lanserer ideen om et enda større prosjekt, skriver Frøya.no

Om noen ble imponert over størrelsen på dagens nye anlegg på Tuvneset, vil de bli svimle når de ser skissen av det nye settefiskanlegget, som er mange ganger så stort.

- Det er bare på skissestadiet enda, men ja om dette blir en realitet blir dagens anlegg lite, sier Frode og Britt-Åse til avisen.

Næringsområdet, der anlegget er tenkt å ligge, er på 15 000 kvadratmeter. Skarsvåg og Reppe nevner at det kan bli aktuelt for andre næringsaktører å bygge på samme område.

- Vi skjønner at planene er ville, og at dette blir svindyrt, sier Reppe, som ikke nevner noe konkret sum eller størrelse på selve anlegget.

Har du en sak du
vil tipse oss om?