Ørjan Drønen Madsen

Youngfish tror på deltagerrekord

- YoungFish-Konferansen 2015 var en suksess med ca. 140 deltakere. Påmeldingen så langt tyder på at det blir ny deltakerrekord i år, melder Ørjan Drønen Madsen, og Carl Johan A. Sandberg i Youngfish i en pressemelding.

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Kombinasjonen av et godt arrangement i fjor, stor interesse for organisasjonen YoungFish og et sterkt program er noen av årsakene til det. I år kommer statsminister Erna Solberg til konferansen for å dele sine tanker om sjømatnæringen. I tillegg kommer interessante personligheter som Gustav Witsøe, Elisabeth Grieg, Elisabeth Holvik, Sigvald Rist og Lars Berg-Hansen. Ved siden av det som skjer på scenen handler konferansen like mye om nettverksbygging.

- Som nyetablert organisasjon var et av de første målene vi satt oss å organisere en konferanse der vi samler morgendagens ledere fra hele landet. Vi ønsket å tilby en møteplass hvor man på tvers av yrker, selskaper og fylkesgrenser kunne bygge et faglig nettverk. Målgruppen for konferansen er ansatte i alderen 25-37 år som jobber i, eller i tilknytning til, sjømatnæringen.

- Allerede om kort tid er det YoungFish sine medlemmer som skal lede næringen videre, og hva er vel da viktigere enn et godt nettverk? Vi håper bedriftene ser nytten i å sende sine ansatte på konferansen. Ønsker de å være med i racet om de beste talentene, må de vise at de unge satses på. Av de mer attraktive arbeidsgiverne kan det nevnes at selskapet som har kjøpt klart flest plasser så langt er SalMar.