Kjell Strøm.

Seafood People satser i Trondheim. Investerer i selskap

Seafood People forteller de har inngått et nytt og for dem strategisk viktig samarbeid med Kjell Strøm, daglig leder av Fairassess AS.

Publisert Sist oppdatert

- Dette samarbeidet markerer et viktig skritt i Seafood People sin satsing, ikke bare i Trondheimsregionen, men også innen sjømatnæringen nasjonalt og internasjonalt, skriver de i en pressemelding.

Som en del av samarbeidet kjøper Seafood People seg inn i Fairassess AS. 

- Kjell Strøm bringer ifølge Seafood People med seg omfattende ekspertise og nettverk, noe som vil bidra til å styrke deres posisjon som rådgivningsselskap til sjømatnæringen. 

- Strøm vil jobbe tett med Seafood People og videre utforske synergier på tvers av bransjer, heter det.

I pressemeldingen heter det at Kjell Strøm har en dyptgående ekspertise innen rekruttering og lederutvikling. 

- Med over 20 års erfaring fra topp- og mellomledelse, har Strøm spilt en nøkkelrolle i rekrutteringen av ledende posisjoner nasjonalt og internasjonalt innen både offentlig og privat sektor. Han har tidligere vært en del av konsernledelsen i Experis (nå Jefferson Wells) med ansvar for rekruttering, og har de siste tre årene ledet rekrutteringsområdet i The Assessment Company. Denne erfaringen har gitt han unik innsikt i utviklingen av effektive rekrutteringsstrategier, metoder og verktøy, samt ledelsesutvikling, skriver Seafood People.

- Vi er svært glade over å inng å dette partnerskapet med Kjell, som med sin kunnskap og erfaring vil styrke vårt tilbud og tilstedeværelse i sjømatnæringen, sier Per Håkon Stenhaug, daglig leder i Seafood People.

 - Mitt mål er å skape varige verdier ved å bidra til å hente ut styrkene og potensialet fra enkeltmennesker og organisasjoner, blant annet gjennom fokus på utvikling av relasjonell og psykologisk fleksibilitet på arbeidsplassen, sier Kjell Strøm.

Om Seafood People

Seafood People er et rådgivningsfirma med fokus på strategi, transaksjoner og ledelsesrekruttering. 

Firmaet har hovedkontor i Bergen Norge, med rådgivere i Storbritannia, New Zealand og USA.