Maritech har inngått avtale med Firda Seafood. F.v. Johan Petter Loe (Sales Manager, Maritech) og Klas Vangen (Sales Director, Maritech) Foto: Maritech.
Maritech har inngått avtale med Firda Seafood. F.v. Johan Petter Loe (Sales Manager, Maritech) og Klas Vangen (Sales Director, Maritech) Foto: Maritech.

Firda Seafood velger Maritech

Firda Seafood har valgt Maritech som leverandør av programvare for salg og sporing av fisk.

Publisert

Oppdrettsselskapet Firda Seafood Group produserer yngel, settefisk, laks og ørret, og har eksportert sjømat til det globale markedet siden 2004. Selskapet er i sterk vekst og kontrakten med Maritech er et ledd i oppbygningen av eget salgsapparat samt satsing på sporbarhet og sertifisering.

Maritech driver med programvare, integrasjoner og analyseverktøy for sjømatnæringen, og forteller i en pressemelding at de er godt i gang med implementeringen i tett samarbeid med Firdas egne ressurser.

Leveransen omfatter digitale verktøy for salg og sporing, samt integrasjon mot pakkeri. En mulig utvidelse med DGS Analytics er også aktuelt.

- Vi kjenner Maritech fra før, og de var et naturlig valg for oss,» forteller Jon Gunnar Kviebakk i Firda Seafood.

- Vi får skreddersydde bransjeløsninger vi vet fungerer og er raske og enkle å komme i gang med. Maritech kan prosessene våre og vet mye om hvilke utfordringer og muligheter vi har. Det er også en stor fordel at de selv er i sterk vekst og utvikling, og er en samarbeidspartner vi kan vokse videre sammen med, sier han. 

- Firda er et svært spennende selskap, sier Johan Petter Loe, Firdas hovedkontakt i Maritech.

- Det er imponerende å se hva de har skapt i bedriften, og hvor stort driv de har for å vokse videre. Det handler også om mye mer enn sjømat, de skaper arbeidsplasser og bidrar til at små lokalsamfunn kan blomstre. Nå bygger Firda både ny barnehage og ny fabrikk i Byrknesøy. Vi setter stor pris på å ha blitt valgt som partner, og gleder oss til det videre samarbeidet, legger han til. 

Om Maritech: 

  • Maritech Systems AS er en leverandør av programvare, integrasjoner og analyseverktøy til sjømatindustrien.
  • Selskapet utvikler og leverer digitale løsninger for blant annet produksjon, sporbarhet og trading.