Tom-Jørgen Gangsø, direktør for markedsadgang og markedsinnsikt i Norges sjømatråd. Skjermdump fra Norges sjømatråd sin sending.
Tom-Jørgen Gangsø, direktør for markedsadgang og markedsinnsikt i Norges sjømatråd. Skjermdump fra Norges sjømatråd sin sending.

Disse trendene er viktigst for norsk sjømat fremover

Norges sjømatråd ser noen tydelige trender som vil være viktig å følge med på fremover for norsk sjømat.

Publisert

Under Norges sjømatråd sin årskonferanse 2021 presenterte Tom-Jørgen Gangsø, direktør for markedsadgang og markedsinnsikt i Norges sjømatråd, det han mener er de viktigste forbrukertrendene som kan være med å påvirke norsk sjømat fremover.

- Vi i Norges sjømatråd sitter på verdens største database for norsk sjømat, noe som gjør det mulig for oss å følge trender globalt, påpeker han.

De trendene som Norges sjømatråd har identifisert som de viktigste å følge med på i årene fremover er følgende: nye salgskanaler, ansvarlighet, åpenhet, helse og sunnhet, enklere og bedre, samt den krevende forbrukeren.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP