Erich Guerrero (t.v) og Vidar Onarheim. Foto: Gustav Erik Blaalid
Erich Guerrero (t.v) og Vidar Onarheim. Foto: Gustav Erik Blaalid

Ny salgs- og markedsdirektør

Vidar Onarheim er ansatt som salgs-og markedsdirektør i Norsk Fiskeoppdrett AS. Han begynner i stillingen 15. desember 2021.

Publisert

Erich Guerrero som har hatt stillingen slutter for å begynne med et nytt prosjekt utenfor havbruksnæringen. Han jobbet som salgssjef i Norsk Fiskeoppdrett i 2012, som daglig leder i SalmonExpert i Chile fra 2013 til 2020, da han igjen kom til Norge for å jobbe i Norsk Fiskeoppdrett. Erich slutter den 31. desember 2021, men fortsetter som styremedlem i Oceanspace Media og alle medieselskapene herunder.

Oceanspace Media

Vidar Onarheim er for mange kjent fra AqKva-konferansen og diverse andre konferanser i regi av AqKva. Han vil fortsatt jobbe for AqKva og HavExpo, men slutter i sin stilling i AquaByte for å begynne i Norsk Fiskeoppdrett.

- Jeg ser et stort potensial for kommersiell vekst i Oceanspace Media som omfatter Norsk Fiskeoppdrett, kyst.no, Skipsrevyen og nå Kystmagasinet. Dette gjør oss interessante for en rekke nye, større og mindre aktører i markedet, sier Onarheim. Han tiltrer stillingen allerede den 15. desember 2021.

- Jeg vil takke Erich for langt og godt samarbeid, og ønsker han lykke til videre. Både Erich og Vidar har vært med i styret for Oceanspace Media og alle tilhørende selskaper de siste to årene og det vil de fortsette med. Vi kjenner hverandre godt, og jeg er svært fornøyd med utviklingen, sier styreleder og publisher, Gustav Erik Blaalid.