Bilde av Ålesund, der Pathos Forum konferansen holdes. Foto: Patogen.

Arrangerer Pathos Forum i Ålesund

Onsdag 27. og torsdag 28. april går konferansen av stabelen for tredje år på rad, melder Patogen Analyse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Første dagen er Arne Hjeltnes konferansier og programmet inneholder temaene «Smoltifisering og smoltkvalitet» og «Ny kunnskap om lakselus». På kvelden blir det underholdning på Atlanterhavsparken og festmiddag på Klippfiskakademiet. Torsdag fortsetter seminaret med temaet «Offensiv bekjempelse av PD og HSMB», melder selskapet i en pressmelding.

Ove Gjelstenli, CEO i Patogen Analyse. Foto: Patogen.

Pathos Forum går i dybden på aktuelle utfordringer innenfor fiskehelse og fiskevelferd, og er rettet mot management, produksjon og fiskehelsepersonell i havbruksnæringen. Den årlige konferansen er en arena hvor næringen samles for diskusjon, faglig påfyll og utveksling av kunnskap og erfaringer for å finne løsninger på aktuelle fiskehelseutfordringer.

- Patogen har gjennom et enormt datagrunnlag en unik posisjon til å se sammenhenger, og ikke minst se hva som fungerer best for de som jobber aller mest systematisk og iherdig for å oppnå forbedret fiskehelse. Denne kunnskapen ønsker vi gjennom Pathos Forum å dele med deltakerne, sier Ove Gjelstenli, CEO i Patogen Analyse AS.

Konferansen har et begrenset antall plasser så her er det første mann til mølla, opplyser de. Påmeldingsfristen er satt til 8. april.

PRAKTISK INFORMASJON: 

  • Dato og tid: Onsdag 27. april kl. 11.00 til torsdag 28. april kl. 13.30
  • Sted: Quality Hotel Waterfront, Ålesund