Gå til innhold
Annonse
Bilde: NorseAqua-gründer Lars Berg-Hansen (til høyre) skal fokusere på innovasjon og nye inntektsstrømmer til selskapet. Sveinung Kristiansen overtar stillingen som daglig leder. Foto: NorseAqua
Bilde: NorseAqua-gründer Lars Berg-Hansen (til høyre) skal fokusere på innovasjon og nye inntektsstrømmer til selskapet. Sveinung Kristiansen overtar stillingen som daglig leder. Foto: NorseAqua

NorseAqua forteller i en pressemelding at de endrer organisasjonskartet. Sveinung Kristiansen blir ny daglig leder. Lars Berg-Hansen fortsetter som forretningsutvikler.

Annonse

- Kristiansen har fram til nå vært operativ leder i NorseAqua, mens gründer og majoritetseier Lars Berg-Hansen har fungert som daglig leder, forteller selskapet i meldingen.

De forteller videre at førstnevnte nå overtar ansvaret for den daglige driften av selskapet, som siden etableringen i 2014 har levert produkter som tareskjul, fôringsautomater og innovativ problemløsing for havbruksnæringen.

– Det ligger ingen dramatikk i omorganiseringen. Endringene i selskapsledelsen lar oss fokusere enda mer på utviklingen av nye produkter sammen med norske oppdrettere. Samtidig får Sveinung Kristiansen en tydeligere rolle i drift og oppfølging av et økende antall kunder, opplyser Lars Berg-Hansen.

Berg-Hansen trer ifølge meldingen selv inn i den nyopprettede stillingen som forretningsutvikler, og kan i tiden som kommer fokusere helt og fullt på innovasjoner og nye inntektsstrømmer i selskapet.

- Sveinung Kristiansen har jobbet i NorseAqua siden september 2015. 57-åringen kan vise til en allsidig CV, med relevant ledererfaring fra både forsvaret og næringslivet, forteller de videre.

Kristiansen har ifølge Berg-Hansen opparbeidet seg et solidnettverk og har allerede gitt uvurderlige bidrag til salg, drift og ettermarked.

På selgerjakt
Kristiansen foreller at han allerede er godt i gang med ledergjerningen. Rekruttering av kompetent nøkkelpersonell står høyt på agendaen.

– Nå er vi på jakt etter en ny selger som kan bygge gode relasjoner til eksisterende og nye kunder, fortrinnsvis i Nord-Norge, opplyser Kristiansen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse